Olen aina rakastanut tuoksuja. Rakastan edelleen, vaikka nykypäivänä tuntuu, että tuoksuttomuus on enemmänkin se juttu, jota moni tavoittelee. Ymmärrän hyvin, että ihmisillä on allergioita ja kaikki eivät kestä vahvoja tuoksuja. Osa vahvoista tuoksuista laukaisee itsellänikin migreenin, enkä käsitä sitä, miksi esimerkiksi kuntosalille suihkautetaan vahvat iltatuoksut. Joku raikkaampi valinta ehkä kävisi järkeen, mutta ehkä kaikki eivät sitä tule ajatelleeksi, että joku toinen vieressä voi alkaa voimaan huonosti. Minua ovat aina vetäneet eniten puoleensa utuiset ja viettelevät tuoksut, mutta kuten Työpäivien tuoksuvalintoja esitellessäni kerroin, työpäivinä pelaan varman päälle valitsemalla kevyempiä tuoksuja. Syvemmistä tuoksuista en silti aio luopua eikä onneksi tarvitsekaan, sillä tunnelmallinen talvi ja juhlakausi ovat otollisinta aikaa mystisemmille tuoksuvalinnoille.


Juicy Couture - I ♥ Juicy Couture 

Juicy Couturen tuoksuista ei koskaan puutu näyttävyyttä - ei pullosta eikä tuoksusta. Syksyllä ilmestynyt uutuus on rohkeilla vivahteilla varustettu hedelmäisen vaniljainen tuoksu, joka sopii loistavasti niin nuorille kuin aikuisillekin naisille. Alkutuoksu tulvii mehukasta karamelliomenaa, mandariinia ja punaherukkaa, sydäntuoksussa flirttailevuutta lisäävät tiikerililja, jasmiinin terälehdet sekä vaaleanpunainen kuusama. Viettelevän loppusilauksen tuoksuun tuovat meripihka, myski ja patsuli. Tässä on kermaisen kiehtova ja naisellisen leikkisä kokonaisuus!

Alkutuoksu: karamelliomena, mandariini, punaherukka
Sydäntuoksu: tiikerililja, jasmiini, kuusama
Pohjatuoksu: meripihka, myski, patsuli

Hinnat: EdP 30ml ovh 50€, EdP 50ml ovh 67€


Givenchy - L'ange Noir

Givenchyn itämainen kukkaistuoksu on pelottomalle, tyylikkäälle ja viettelevälle naiselle, joka tarttuu haasteisiin mielellään ja oikein nauttii niistä. L'ange Noir on rohkea, mausteisen mystinen tuoksu, jossa on asennetta. Alkuun se saattaa olla iholla jopa hieman savuinen, mutta tuoksu pehmenee iholla nopeasti, muuttuen koko ajan paremmaksi, mitä kauemmin se iholla muotoutuu. Musta glitterillä koristeltu pullo tuo mieleen salaisen eliksiirin. Tuoksu onkin erittäin uniikki myös tuoksunuoteiltaan, joista löytyy mantelia, vaaleanpunaista pippuria, iiristä ja tonkapapua. Tuoksu haastaa valitun lähestymään ja vihjailee: "Olen sen arvoinen".

Alkutuoksu: manteli, vaaleanpunainen pippuri
Sydäntuoksu: iiris, seesami
Pohjatuoksu: meripihka, tonkapapu

Hinnat: EdP 30ml ovh 71€


Marc Jacobs - Divine Decadence

Tyylikkään käsilaukun muodossa oleva tuoksu on epäilemättä yksi kauneimpia tuoksupulloja, eikä yllätä, että tuoksu on nimenomaan Marc Jacobsin. Divine Decadence pursuaa yhtä lailla ylellisyyttä ja glamouria kuin ensimmäinen Decadence-tuoksu, mutta on tuoksuvivahteiltaan hieman kevyempi ja vähemmän mausteisempi. Säkenöivän ja aistillisen kukkaistuoksun ensinuotteihin mahtuu kuplivaa shampanjaa, sopivan kirpeähköä bergamottia ja pehmeää appelsiininkukkaa. Sydäntuoksussa nautitaan gardenian, hortensian ja kuusaman täyteläisistä tuoksuvivahteista ja ylellisen tuoksun pohjalla valloittaa vanilja, meripihka ja sahrami. Tämä iskee minuun jopa enemmän kuin edeltäjänsä!

Alkutuoksu: shampanja, bergamotti, appelsiininkukka
Sydäntuoksu: gardenia, hortensia, kuusama
Pohjatuoksu: meripihka, sahrami, vanilja

Hinnat: EdP 30ml ovh 65,90€, EdP 50ml ovh 99,30€


Michael Kors - Wonderlust

Michael Kors kuvaa Wonderlustin olevan loputonta janoa seikkailulle, romantiikalle ja löytämiselle. Se on naisille, joilla riittää uteliaisuutta ja paloa luottaa itseensä seuraten sydäntään. Suihkaus tätä ja koukuttuminen tapahtuu heti. Syvällisen romanttisessa tuoksussa on jotain odottamatonta ja salaperäistä, josta ei malta päästää irti. Haluat kääntää seuraavan sivun, nähdä ja elää enemmän. Tuntea enemmän. Tuoksu on vangitseva ja itsevarma, mutta samalla hienostunut, pehmeä ja naisellinen. Täydellinen tyylin viimeistelijä oman tiensä kulkijalle, joka tekee mikä itsestä tuntuu parhaalta! Ehkä juuri siksi rakastuinkin tähän tuoksuun niin paljon... 

Alkutuoksu: bergamotti, mandariini, mantelimaito, pink pepper
Sydäntuoksu: jasmiini, heliotrooppi, neilikka
Pohjatuoksu: cashmeran, Benzoin Siam, santelipuu

Hinnat: EdP 30ml ovh 69€, EdP 50ml ovh 89€


Lancôme - La Nuit Trésor Caresse

Myönnän heti alkuunsa, ettei Lancôme ole koskaan saanut minua millään tuoksulla yhtä pauloihinsa kuin tällä timanttisella uutuudella nimeltä La Nuit Trésor Caresse. Tuoksu kätkee sisäänsä ruusuisen sydämen, ja minähän en ole ruusutuoksujen ylin ystävä. Mutta tässä on sitä jotain, mihin haluaa kietoutua yhä uudelleen ja uudelleen. Et kysele, vaan seuraat perässä, koska olet niin lumoutunut. Musta ruusu-uute yhdessä vaniljan kanssa tuo tuoksuun mystisyyttä ja pehmeää aistikkuutta. Kaikkia tuoksuja ei voi kuvailla ylelliseksi, mutta tätä todellakin voi - niin tuoksun kuin pullon osalta! Tuoksua ei turhaan kutsuta viettelysten yöksi. 

Alkutuoksu: vadelma, bergamotti, litsipraliini, roseepippuri
Sydäntuoksu: musta ruusu-uute, jasmiini, passionhedelmä
Pohjatuoksu: tonkapapu, vanilja, orkidea, patsuli, valkoinen myski

Hinnat: EdP 30ml ovh 51€, EdP 50ml ovh 76€



Vaikka miellänkin nämä viisi tuoksua enemmän iltatuoksuiksi, voi näistä ihanuuksista toki nauttia myös päiväsaikaan, kun suihkauttaa tuoksua kohtuudella. Saatan käyttää joitain utuisampia tuoksuja päivän suunnitelmista riippuen suihkauttamalla tuoksua ilmaan ja kävemällä hennon tuoksupilven lävitse. Lancômen ja Givenchyn jättäisin iltaan, mutta Juicy Couturen, Marc Jacobsin ja Michael Korsin tuoksut sopivat minusta myös päivätuoksuiksi, kunhan ei innostu suihkimaan tuoksuja liikaa.

Onko teillä kokemusta näistä mystisistä uutuuksista? Mikä kuulostaa eniten sinun tuoksultasi?








*Tuoksut pr-malleja.

10 kommenttia:

  1. Ihania tuoksuja olet kerännyt tähän postaukseen. Ihailen niin paljon myös tuoksujen kauniita pulloja. Jotkut tuoksut vetävät puoleensa jo pelkän pullon takia <3
    Ihanaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! <3 Totta on, että kaunis pullo kruunaa ihanan tuoksuelämyksen.
      Mukavaa jouluviikkoa!

      Poista
  2. Oon samaa mieltä että pullolla on suuri merkitys tuoksun houkuttelevuudessa. Näistä iskin silmäni Juicyyn ja Lancomeen, ihan huikean hienot pullot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juicyn pullot on aina tosi koreilevia ja täynnä blingiä! ;) Tuo Lancomen pullo on ihana timantti. Mä en ole ostanut vielä yhtäkään tuoksua pelkän pullon perusteella, mutta myönnän itsekin, että kyllä vaan se pullokin vaikuttaa kokonaisuuteen. Kauniita pulloja pitää niin mielellään esilläkin :)

      Poista
  3. Vau, miten upeita jo pelkästään nuo hajuvesipullot! :) Varsinkin Marc Jacobsin, Lancômen ja Juicy Couturen pullot ovat tajuttoman kauniita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pullot on kyllä tosi upeita! Mullakin samat suosikit pulloiltaan, mutta jos pelkästään tuoksujen perusteella pitäisi valita, nappaisin ehdottomasti Lancômen, Michael Korsin ja Marc Jacobsin. Varsinkin Korsin tuoksuun rakastuin heti. Siinä on jotain tosi vangitsevaa!

      Poista
  4. Ei ole kokemusta, mutta Lancôme kiinnostaa! Givenchyllä on kans upea pullo, siitä tulee vähän mieleen jonkun elokuvan pahan vampin salainen myrkkyeliksiiri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli mulle aivan ensimmäinen Lancômen tuoksu, joka sai mut pauloihinsa <3 Ylellinen pullo ja ylellinen tuoksu, joka on tosi utuinen ja pehmeä. Käy ihmeessä tuoksuttelemassa!

      Ja joo, tuo Givenchy on just sellainen "bad woman" tuoksu ;)

      Poista
  5. Tuo Lancomen tuoksu ei ollut oma juttu, mutta tytär rakastui siihen. Juicy Couturen tuoksusta pidän enemmän jopa, kuin alkuperäisestä. Mitä olen Korsin tuoksuja tuoksutellut, niin ne kolahtaa kaikki, edustavat juuri sitä tuoksumaailmaa, joka on mun juttu.

    Tunnelmallista joulua Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, itsekin rakastan Michael Korsin tuoksuja! <3 Lancôme mukailee myös paljon mun tuoksumakua, koska siinä on sopivasti mystisyyttä ja makeutta. Juicy Couturen tuoksuissa pidän niiden makeudesta, mutta joissain tuoksuissa sitä voi olla pikkuisen liikaa. Mutta jos rakastaa Escadan tuoksuja, niinkuin sinä, varmasti Juicy Couturen tuoksutkin kolahtaa helposti :) Tuoksumakuja on niin monia!

      Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle, Tiia! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!