Käytin nuorempana paljon markettisarjojen tuotteita meikissäni, vaikka tänä päivänä selektiivinen kosmetiikka nauttii selkeästi enemmistön asemasta ehostautuessani. Ihonhoidossa suosin sitten taas aika paljon luonnonkosmetiikkaa. Mutta kuten kaikessa, näihinkin mahtuu mukaan poikkeuksia. Haluankin heti tunnustaa, että viime kuukausina olen käyttänyt erittäin ahkerasti markettikosmetiikan meikkivoiteita. Minulla on aivan järisyttävän hyvä kolmikko, johon luotan kaikkein eniten. Siispä tänään esittelyssä markettimeikkivoiteiden parhaat, olkaapa hyvät!

Maybellinen tuotteista vain Fit Me Concealer -peiteväri on ainoa aikuisiällä pysyvään käyttööni jäänyt tuote. Se on kuitenkin sellainen tuote, jota voin ilolla suositella markettikosmetiikan joukosta: Edullinen ja hyvä peiteväri. Toinen uudempi tykästymiseni Maybellinelta on The Nudes -luomiväripaletti, jonka laadusta yllätyin hyvin positiivisesti. Täytyy kuitenkin sanoa, että Dream Wonder Nude -meikkivoide on Maybellinen tuotteista se ykkönen. 

Meikkivoide on äärettömän ohut, mutta silti se yllättää peittävyydellään. Tällä saa juuri sen luonnollisesti täydellisen ihon, jota varmasti useampi (ellei jopa jokainen) tavoittelee. Minä ostin tämän vasta viime vuoden loppupuolella, vaikka se ilmestyi jo vuoden alkupuolella. Mutta sen jälkeen kun aloitin käytön, koukutuin heti. Käytin monta viikkoa vain ja ainoastaan tätä, koska pitkän päivän jälkeenkään en kokenut meikin olevan missään vaiheessa suttuinen. Ja se on harvinaista! Dream Wonder Nude on vakuuttanut etenkin kestävyydellään, jota pitkien työpäivien tekijänä ehdottomasti kaipaan. Meikkivoide on äärimmäisen luonnollisen tuntuinen ja -näköinen iholla eikä jätä paklattua tunnetta. 

Hintaa Dream Wonder Nude -meikkivoiteella on Sokoksella 15,90 euroa. Netistä meikkivoiteen saa tilattua elevenin verkkokaupasta 14,80 eurolla. Oma sävyni on kaikista vaalein eli 10 Ivory. 


Lumene on viime aikoina alkanut saada silmissäni kotimaisen konkarin maineen. True Mystic Volume Mascara kohosi kertaheitolla Lumene-suosikkieni joukkoon. Olen vieläkin vähän äimistynyt siitä, miten Lumene on onnistunut kehittämään noin täydellisen ripsivärin. Ihon kauniisti blurraava Longwear Blur Foundation -meikkivoide jättää myös olon vähän häkeltyneeksi. Tämä viime vuonna ilmestynyt uutuus on ehdottomasti kaikkien lukemieni kehujen arvoinen. Pehmeä koostumus on iholla kuin samettia ja sulautuu ihanasti tehden ihosta hetkessä tasaisen. Pysyvyyden lupaillaan lähentelevän jopa 16 tuntia! Onhan Lumene aiemminkin näyttänyt taitonsa meikkivoiteissaan, ja olenkin käyttänyt niitä vuosien aikana useampia. Tämä on silti toista maata, sillä jos minulta kysytään, tässä on se paras.

Vaalein sävy eli 0 Light Ivory on kalpeahkolle talvi-iholleni nappivalinta. En yleensä innostu mattapinnan jättävistä meikkivoiteista, mutta tämän jättämä utuisan puuterinen pinta ei himmennä ihon hehkua, vaan jättää ihon juuri sopivan puolimataksi. Meikkivoide ei sisällä hajusteita ja sopii kaikille ihotyypeille. Blur-efekti toimii "photoshoppaajana"; häivyttää pienet rypyt ja epätasaisuudet. Plussaa suojakertoimesta, joka on 15. Hintaa Longwear Blur Foundation -meikkivoiteella on noin 15,90 euroa. Netistä tuotteen löytää myös eleveniltä


Max Factorilta olen aina löytänyt markettipuolen parhaat ripsivärit. Käytin niitä paljon nuorempana, mutta ne eivät ole tipahtaneet aikuisiälläkään meikkikelkastani pois. Hinta-laatusuhde on ripsiväreissä enemmän kuin kohdillaan, ja moni Max Factorin mascaroista päihittää jopa osan selektiivisistä kilpailijoistaan. Max Factorilta löytää myös markettisarjojen pysyvimmät punat eli Lipfinity Longwear Lipstickit, jotka eivät kulu pois huulilta lounastauollakaan! Punat ovat huulilla vedenkestäviä, mutta tuntuvat silti ihanan kosteuttavilta ja kermaisilta. Ovat todellakin markettipunien kuningattaria ja hintakin on vain hieman yli 12 euroa. 

Miracle Match Foundationista vinkkasin teille jo viime syksyn parhaana meikkivoidelöytönä, ja meikkivoide on edelleen aktiivisesti käytössäni. Sillä saa helposti säteilevän kauniin ja hehkeän ihon. Voide mukautuu ihonsävyyn ja tasoittaa ihoa juuri sopivasti. Peittävyys on keskipeittävästä peittävään. Sanoisin, että Max Factorilla saa tästä kolmikosta peittävimmän lopputuloksen, mutta meikkivoide ei silti missään nimessä ole koostumukseltaan paksua eikä näytä ihollakaan siltä. Se heijastaa valoa todella kauniisti kuitenkaan kiiltelemättä. Hintaa meikkivoiteella on 19,90 euroa. Tämä on kolmikon "kallein", mutta ehdottomasti joka sentin arvoinen! 


Maybelline on kolmikosta koostumuksiltaan ohuinta. Ehkä siksi se nousee omaksi ykköseksi. Max Factorin meikkivoide on kosteuttavin ja Lumenen hieman vaahtomaista, joten se "blurraa" ihoa parhaiten. Kestävyys näissä on kaikissa kohdillaan, mutta myönnettävä on, että Maybellinen Dream Wonder Nude kuluu kasvoilta pois kauneimmin. Pitkän päivän jälkeenkään meikin kulumista ei juurikaan huomaa, vaan iho näyttää edelleen luonnolliselta. 

Juhlameikkiin valintani olisi luultavasti Lumenen Longwear Blur Foundation, joka antaa puolimatan ja samettisimman pinnan. Max Factorin Miracle Match Foundation on kuitenkin se, jota näistä on kehuttu kasvoillani eniten, joten siitäkään en luopuisi!

Mitkä markettimeikkivoiteet ovat saaneet teidät ihastumaan?








*Max Factor ja Lumene pr-näytteitä.
Postaus sis. mainoslinkkejä.

22 kommenttia:

  1. Mun varmaan pitää kokeilla tuota Maybellinen Wonder Nudea, monta kertaa pitänyt, mutta aina se on jäänyt.

    Lumenen Blur on mun lemppari. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wonder Nude on huippu! Välillä huomaan, että käytän sitä pari viikkoa putkeen ihan huomaamattani. Varsinkin silloin, kun tiedän edessä olevan pitkä päivä, valkkaan lähes aina tuon Wonder Nuden :)

      Poista
  2. Monta ihanaa meikkivoidetta, mutta aina kohtaan saman ongelman. Sopivaa sävyä ei oikein löydy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen Blur -meikkivoiteen 0-sävy on näistä vaalein, voisikohan se sopia sulle? :) Tuo Maybellinen Wonder Nude on taas selvästi keltapohjainen, mutta "katoaa" kasvoille täydellisesti. Se saa ihon näyttämään siltä kuin olisi täydellinen iho luonnostaan. On ihan äärettömän ohut ja "näkymätön". Siksi tykkään siitä tosi paljon! Käy ihmeessä testaamassa sävyjä jossain tai pyydä vaikka pieni näytepurkki kotiin. Luulen, että jompikumpi niistä voisi sopiakin sulle :) Pidän ainakin peukut pystyssä! Max Factoriltakin löytyy vaaleampia sävyjä kuin tuo Nude 47.

      Poista
  3. Pitää varmasti kehua Wonder Nudea, kuulostaa hyvältä. Blur on ihana kun se taikoo ihosta nätimmän näköisen. Laitan aamulla puuteria ja lisään kerran päivällä; pysyy kyllä pitkään siistin näköisenä pohjana. On vielä illallakin peittävä kunhan lisää puuteria. Rasvoittuvalla sekaiholla ei oikein pysy ilman puuteria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wonder Nude on kyllä aikamoinen löytö! Mulla se päihittää monet kalliimmatkin meikkivoiteet :) Lumenen Blur on ollut myös superpositiivinen yllätys. Kyllä voisin ihan hyvin kuvitella tällä kolmikolla luopuvani jopa kokonaan selektiivistä meikkivoiteista! :D Mutta ehken nyt kuitenkaan laita portteja lopullisesti kiinni ;)

      Poista
  4. Lumenen Blurri on mun ostoslistalla, mutta vielä ei ole ollut tarvetta ostaa uutta meikkivoidetta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! En usko, että Blur tuottaa pettymystä ;) Se on saanut niin monet tykästyneiksi!

      Poista
  5. Kiitos näiden esittelyistä :) Mulla olisi hakusessa jokin uusi, vaalea meikkivoide nyt kun Rimmelin punakorkkinen meikkivoide on lopuillaan ja näähän olivat hyviä jatkajaehdokkaita :) Rimmelkin on ollut hyvä, mutta kaipaan etenkin värikosmetiikassa sitä vaihtelua myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tästä postauksesta oli iloa! :) Mä suosittelisin ehdottomasti näistä kolmesta mitä tahansa. Niinkuin tuossa yllä kommentoinkin, nämä päihittää mulla jopa monet selektiiviset meikkivoiteet :) Jos päädyt näistä kolmesta johonkin, kerro ihmeessä, mikä oli sun valinta!

      Poista
  6. Revlonin ColorStay on ollut aina ikisuosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin melkein jo unohtanut Revlonin! Itsekin käytin paljon sarjan meikkejä nuorempana :)

      Poista
  7. Vitsit, se on kyllä ihan hieno homma, että voi saada pienelläkin rahalla ihan täydellisiä meikkejä. Tuhon Lumeneen olen minäkin tykästynyt, kuten siihen ripsariin. Maybellinen peitepuikko on myös tyttären paras työkalu kasvoja paklatessa, joten kiva juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö kuule! :) Voi sitten käyttää säästetyt rahat muuhun kosmetiikkaan, heh heh. No ei vaan, nämä kyllä oikeasti tuovat säästöä, jos miettii, että selektiiviset vastaavat saattavat maksaa 50 euroa. Jos alle parillakympillä saa näin laadukkaita meikkivoiteita, kyllähän se hymyilyttää! Nämä kun ei tosiaankaan ole mitään "tyytymistä", vaan oikeasti hyviä.

      Poista
  8. Vitsi miten samoilla linjoilla ollaan. Tuota Maybellinen meikkivoidetta käytän päivittäin ja sitten pahimpiin kohtiin eli poskiin DDPRO:ta. Miten tuo sulaa iholle heti, tasoittaa ihon ja jättää hieman sellaisen puuteroidun fiiliksen, Ihan huippu. Tykkään kovasti myös tuosta Lumenen Bluria ja Max Factorin meikkivoiede on mielestäni erinomainen myös, mutta kyllä tuo Maybellinen on nyt se joka on jäänyt joka päiväiseen käyttöön.

    Ihanaa pääsiäistä Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään Maybellinen Wonder Nudesta juuri siksi, että sulaa ja katoaa kasvoille niin nätisti! Ohuin meikkivoide ikinä, mutta tasoittaa siltikin hyvin :) Käytän paljon Blurria ja Max Factoriakin, mutta kyllä tuo Wonder Nude on ollut mullakin viiime aikoina eniten käytössä.

      Mukavaa pääsiäismaanantaita! <3

      Poista
  9. Tuota Maybellinea voisin testata, kuulostaa todella hyvältä! Mä en oo pahemmin parin viime vuoden aikana markettimeikkivoiteita käyttänyt. Oikeastaan Lumenen CC-voide on ainut, johon olen tänä aikana ihastunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä tuota Wonder Nudea, en voi kehua sitä tarpeeksi :D

      Lumenen CC-voide sai kyllä aikoinaan sellaisen ihailijajoukon, että huh! Jostain syystä se ei kuitenkaan koskaan koukuttanut mua. Kokeilin, mutta kokemus jäi vaisuksi. Kaipa se oli mun makuun vähän liian peittävää ja paksun tuntuista. Mutta tuo Blur on taas todellinen tykästys mulla! :)

      Poista
  10. Lumenen Blur kuuluu myös mun suosikeihin marketin puolelta. Maybellineltä mun kestosuosikki on ollut FitMe, joka sopii mun kuivalle iholle paremmin kuin tuo esittelemäsi tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Blur on kyllä saanut tosi paljon suitsutusta, eikä turhaan! :)

      FitMe -meikkivoidetta en ole itse kokeillut, mutta totta on, että tuo Maybellinen Wonder Nude ei ole kovinkaan kosteuttava enkä heti ensimmäisenä suosittelisi sitä kuivalle iholle, ellei alla olisi tosi hyvä kosteusvoide. Mutta se sopii taas juuri tällaiselle munlaiselle normaali-sekaihoiselle hyvin. Ei ala kiiltelemään helposti päivän aikana :)

      Poista
  11. Juurikin tuo MF:n meikkivoide on mun suursuosikki :) Hehkuva iho, peittävyys mutta samaan aikaan luonnollinen ja ohut meikkipinta, voiko enempää toivoakaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina voi toivoa, mutta kieltämättä Max Factor (ja samoin nuo kaksi muuta) onnistuu täyttämään myös mun toiveet aika täydellisesti! :D Tämä on todellakin huippukolmikko :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!