Olen blogitaipaleeni alusta lähtien halunnut jakaa kokemuksiani nimenomaan hyvistä löydöistä. Siitä vihjailee vahvasti myös blogini nimi "Beauty Highlights", jonka voisi suomentaa kosmetiikkamaailman huippuina. Siitä johtuen blogissani näkee hyvin harvoin pettyneitä arvioita. Totuus on, etten saa tuotteesta kirjoitetuksi, jos en ole siitä mitenkään innostunut eikä se millään tapaa inspiroi minua. Tarvitaan siis "sitä jotain", joka saa minut näkemään kuvaamisen ja kirjoittamisen vaivan. Nostan tuotteen esille, kun koen sen hyväksi, erilaiseksi tai muulla tapaa kiinnostavaksi.


Toisinaan kun arvioin jotain tuotesarjaa laajemmalti, mukaan mahtuu myös niitä tuotteita, jotka eivät ole omalle iholleni niitä parhaimpia. Jos näen tuotteessa kuitenkin potentiaalia joltain muulta kantilta, vinkkaan siitä silti. Pyrin tuottaamaan blogiini mahdollisimman monipuolista sisältöä, jotta teidän mielenkiintonne pysyisi yllä. Haluan tarjota erilaisia tuotevinkkejä, jokaiselle jotakin. Vaikka siis rakastan esimerkiksi öljyjä, en viitsi vinkata niistä viikkotolkulla, sillä varmastikaan teistä kaikki eivät ole yhtä hullaantuneina öljyihin kuin minä. Siksi pidinkin kesän jälkeen pienen "öljytauon" blogissani ja säästin tämän kaksikon syksylle. Jotta jaksaisitte innostua tästä parivaljakosta yhtä lailla kuin minä!

Ranskalainen Florame ei ole vielä Suomessa kovinkaan tunnettu sarja, vaikka sillä on jo 20 vuoden kokemus aromaterapian saralla ja tunnettavuutta maailmalla. Sarjan osaaminen painottuu etenkin luomueteerisiin öljyihin, jotka hemmottelevat hennoilla tuoksuilla ja aktiivisilla luonnon raaka-aineilla. Jos joku ei ole vielä innostunut öljyistä, Florame saattaa hyvinkin saada mielen muuttumaan. Itsekin aikoinaan välttelin öljyjä, koska en halua iholleni tahmaista tunnetta tai "rypsiöljymäistä" pintaa, jossa ui koko keho. Muistan ensimmäisten kokemuksieni olleen varsin luotaantyöntäviä ja liian öljyisiä, mutta kun uskaltauduin lopulta antamaan öljyille toisen mahdollisuuden, jäin tälle tielle. Öljyjen hoitavuus on ihonhoidossa aivan omaa luokkaansa, enkä niiden käytöstä enää luopuisi.


Jasmin Shower Oil ja Jasmin Dry Oil ovat uusimpia tulokkaita Floramen valikoimassa. Makeahkossa tuoksussa erottaa arganöljyn, kevyen pähkinäisyyden ja hienostuneen jasmiinin, jotka antavat rentouttavan suihkuhetken, vaikka stressi painaisi vielä kylpyhuoneen ovella. Arvostan tuotteita, jotka onnistuvat luomaan tunteen "arjen luksuksesta" kaiken hektisyyden keskellä. Jokainen nainen tarvitsee säännöllisesti pientä hemmottelua ja sen voi hyvin toteuttaa vaikka rentouttavilla vartalonhoitotuotteilla. Nämä tuovat iloa pitkäksi aikaa, sillä öljymäiset tuotteet kestävät käytössä miltei ikuisuuden. Kosteutus on myös taattu! Nämäkin jasmiinituotteet jättävät ihon todella pehmeäksi ja tyytyväiseksi, josta kiittäminen on muun muassa luomulaatuisia argan-, hasselpähkinä-, aprikoosi- ja jojobaöljyjä sekä luonnonmukaista jasmiininkukkaa. 

Suihkuöljyä käytetään suihkugeelin tapaan, joten kuivaihoinenkaan ei välttämättä tarvitse enää kosteusvoidetta tai öljyä iholleen suihkun jälkeen. Itse olen kuitenkin laittanut aina muutaman tipan kuivaöljyä vahvistaakseni iholla olevaa hentoista tuoksua. Yliannostusta ei tarvitse pelätä, sillä kumpikaan tuotteista ei tahmaa. Ja koska on kyse sertifioidusta luonnonkosmetiikkasarjasta, tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikonia, geenimanipuloituja raaka-aineita tai muutakaan turhaa. Synteettiset väriaineet ja parfyymit on myös jätetty pois. Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Jasmin Shower Oil on saatavilla 200ml koossa noin 19 eurolla. Kuivaöljy kustantaa 34 euroa. Floramen tuotteita voi tilata esimerkiksi Naturellementin verkkokaupasta tai Biodellystä.

Onko teillä kokemusta Floramesta tai muista suihkuöljyistä? 






*Tuotteet saatu maahantuojalta.

14 kommenttia:

  1. Mäkin alun skeptisyyden myötä olen totaalisesti hurahtanut öljyihin! Eritoten kasvoilla niiden hyöty on kiistaton, vaikka lopputulosten näkymiseen menisikin tovi. Ainakin mun iho on tasapainottunut ihan hitsisti kun olen ottanut öljyt kasvojen ihonhoitoon. Joskin mun nirsoille kasvoille on tähän mennessä 100% kelvannut vain yksi öljy..:D

    Vartalonhoidon suhteen mun pitäisi kyllä skarpata. Tuo jasmiini kuivaöljy kuulostaa ihanalta, ehkä voisin hankkia sellaisen itselleni joululahjaksi ^_^ Mutta toisaalta, monta kertaa muuten ns. jatkan vartalovoiteita esim. argan-öljyllä ja manteliöljy on ollut käsille must! Sitä täytyisikin myös ostaa lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näen joskus kasvoilla selvän eron jo yhdessä yössä :D Jos laitan pari tippaa öljyä yöksi kasvoille, parhaimmassa tapauksessa iho näyttää aamulla paljon heleämmältä ja kauniimmalta. Siksi öljyjä rakastankin! <3

      Mikähän se sun "the one and only"-öljy on tällä hetkellä? ;) Mä olen kokeillut aika monia, mutta pakko myöntää, että öljyissäkin on eroja. Ei kaikki tee taikoja yhdessä yössä :D Tosin en sitä kyllä vaadikaan, mutta onhan se kiva, kun aamulla peiliin katsominen on vähän siedettävämpää ;D

      Poista
    2. Se speciaaliöljy on Born to Bion Sacha Inchi-öljy. Se vaan toimii kuin unelma! Muistelin että olet siitä kirjoittanut ja niin olitkin ^_^ Mutta jotkut öljyt ovat tuntuneet komedogeenisiltä, tuo ei tuki eikä ärsytä ihoa. Mahtavaa tavaraa! :)

      Poista
    3. Ai niin, se oli se! Nyt muistin, kun kerroit :) Olen tosiaan siitä kirjoitellut, ja tykkäsin itsekin. Mulla on kyllä kunnon öljyvaihe ollut jo hetken päällä. Näin talviaikaan tuntuu, että se vaan yltyy :D

      Poista
  2. Suihkuöljy löytyy ja se on ihastuttava. Öljyt jotenkin muutenkin nykyään ihan lemppareita ja niitä tykkään käyttää myös korpun kuiviin hiuslatvoihin jne. :)

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyt on ihan huikeita <3 Mäkin käytän niitä hiuksiin, mutta myös huulille, vartalolle ja kasvoille. Kyllä kelpaa sen jälkeen, kun iho on niin ihanan pehmeä ja tuoksuu hyvältä.

      Poista
  3. No siis jos pullon kyljessä lukee Jasmin, niin kyllä kiitos todellakin! Floramelta olen kokeillut vain misellivettä ja tykkäsin siitä paljon. :) Olen käyttänyt Baben suihkuöljyä ja se ainakin oli ihanaa, ehdoton juttu näin talviaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä arvasin, että sulle nämä kelpaisi! ;) Mä voisin myös suihkuöljyjä käyttää enemmänkin, mutta en ole vielä muiden merkkien valikoimissa niihin törmännyt. Ritualsilla on kyllä myös ihania suihkuöljyjä, niistä tykkään. Tuo BABE:n öljy täytyy katsastaa! :)

      Poista
  4. Ihan uusi merkki itselle, mutta kuulostaa todella mielenkiintoiselta. :) Nuo pelkät pullot näyttävät niin hyville. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista pulloista! :) Sisältökään ei ole hassumpi ;)

      Poista
  5. Florame keikkuu mun hankintalistalla, mutta joko tarviin hyvän alennuksen tai parempipalkkaisen työn että voin niitä hankkia :( Kyllä se päivä joku päivä tulee!

    VastaaPoista
  6. Nuo tuoksuvat niin hyvälle <3 Ihan Kreikalle! :) Hillitsin itseni I Love Me-messuilla ja jätin ostamatta kun meni muutenkin shoppailu vähän överiksi :D Mutta pakko kai nämä on jossain vaiheessa kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jos sulla tulee mieleen Kreikka näitä tuoksutellessa! Sittenhän sulla on vielä suurempi syy kokeilla näitä, kun voit samalla aina ajatuksissasi matkata sinne ;) Mä en ole Kreikassa koskaan ollut, mutta varmasti matkustan joku päivä :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!