Satoi tai paistoi, kesä innostaa leikittelemään väreillä. Nuorempana saatoin käyttää monesti arkimeikissäkin vihreää, turkoosia tai violettia, mutta viime vuosina olen huomannut jämähtäneeni varsin maanläheiselle tasolle silmämeikissäni. Tutuimmat arkisävyt luomillani ovat ruskean ja beigen eri sävyt, kullanhohto ja toisinaan harmaa. Katsetta saatan kyllä piristää värillisellä rajauksella, mutta kunnon väri-irrottelut ovat jostain syystä jääneet. Se ei niinkään johdu rohkeudesta, mutta varsinkin syys-talviaikaan maanläheiset sävyt tuntuvat minulle luontevimmilta. 


Toista on kuitenkin kesällä, kun mieli on kepeämpi ja aurinko rohkaisee heittäytymään värien maailmaan. Omat arjen meikkirutiinini ovat kokeneet värikkään uudistuksen IsaDoran Beach Club -kesäkokoelman myötä. Herkullinen luomiväripaletti ja siihen sointuvat rajauskynät ovat hetkeksi syrjäyttäneet nudet ja innostaneet väri-ilotteluihin silmämeikissä. 


IsaDoran kesäkokoelmaan kuuluvassa luomiväripaletissa on kuusi hedelmäistä herkkusävyä, joita voi yhdistellä mieltymyksiensä mukaan. Turkoosin ja violetin sävyissä hohtavalla Surf & Sun -paletilla voi kokeilla lukemattomia eri väriyhdistelmiä. Jos pelkää liiallista värien sekasoppaa, sävyjä voi hyödyntää myös yksittäin ja yhdistää siihen IsaDoran vedenkestävän rajauskynän. Lopputulos on silloinkin kauniin kesäinen ja pirteä. Omia vihreitä silmiäni korostamaan olen käyttänyt etenkin violetin sävyjä, joista olen tänä kesänä innostunut uudelleen. Oikeassa reunassa oleva vaalea, kullanhohtoinen beige on myös ollut ahkerasti käytössäni. 


Erityisen tykästynyt olen ollut vedenkestäviin Perfect Contour Kajal Waterproof -silmänrajauskyniin. Ne eivät haalistu helteessä eivätkä leviä sateessa, vaan rajaus pysyy sinnikkäästi paikoillaan, vaikka silmät alkaisivat vuotaa. Tummempi violetti sävy 42 Lavender on todellinen suosikkini, mutta vaalea mintunvihreä 41 Mint tuo myös raikkaan säväyksen kesämeikkiin. Kynät ovat kesän kausisävyjä.


Kuten rajauskynissä, myös luomiväripaletissa laatu on kohdallaan, sillä pigmenttiä irtoaa mukavasti samettisen pehmeän koostumuksen ansiosta. Sävyillä saa luomille halutessaan joko kevyen, valoa heijastavan meikin tai syvemmän ja peittävämmän värin kerrostamalla sävyä. 62 Surf & Sun -paletti on saatavilla vain kesän ajan, joten mikäli vielä kaipaat väriä kesään, kannattaa napata parhaat palat ajoissa. Sävyt jäivät tällä kertaa kuvaamatta kämmenelläni, mutta kannustan teitä poikkeamaan Sokoksella tai vaikka Citymarketissa tutustumassa tähän pirteään kesäkokoelmaan! 

Luomiväripaletin hinta 19,90 euroa. Rajauskynät 10,90 euroa.

Innostutteko te kesällä värikkäämmistä silmä- tai huulimeikeistä?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

20 kommenttia:

  1. Tää on todella nätti paletti, mutta mulla ei oikeasti ole vain tarvetta enää tälle :D Kesällä on kiva käyttää värikkäitä luomivärejä ja usein niistä saa vähän kehujakin ;) Värikkäistä rajauskynistä tummanvioletti on tullut meikkipussiini jäädäkseen, sopii viher-ruskeasilmille hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Surf&Sun -paletti on kyllä piristys kesäksi! Täytyy myöntää, etten ole tehnyt mitään kunnon sateenkaarimeikkejä, vaan käyttänyt palettia aika hillitysti. Harvoin käytän vain yhtä luomivärisävyä, mutta tämän paletin kohdalla sävyt toimivat yksinäänkin todella kivasti. Ja tuo tummanvioletti rajauskynä on kyllä omakin lemppari! Korostaa ihanasti silmien väriä :)

      Poista
  2. Mä tykkään kesällä väritellä koko luomen yhdellä kirkkaalla värillä, jotenkin se vaan toimii, kun talvella näyttää lähinnä tyhmältä. :) Tosi nätti tää Isadoran paletti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano :D Talvella tämä kyllä väistyy tauolle muiden sävyjen tieltä ;) Mä olin kyllä yllättynyt, että edes kiinnostuin tästä väritäplästä, mutta jotenkin näin kesällä tämä kolahti. Eihän tämän kanssa tarvitse ympätä kaikkia sävyjä samaan meikkiin, vaan niinkuin sanoit, yksikin kirkas sävy näyttää luomella todella kivalta ja kirkastaa katsetta.

      Poista
  3. Tykkään käyttää värejä vuoden ympäri, mutta kesällä on todennäköisempää, että tartun kirkkaisiin väreihin. Talvella suosin tummempia ja murretumpia vaihtoehtoja. Värilliset rajaukset on mullekin tehokeino silloin kun luomivärien suhteen mennään vähän laiskemmasti :).

    Tää IsaDoran paletti on todella kiva ja tykkään erityisesti vaaleankeltaisesta sävystä joka on sopivan pehmeä, mutta kuitenkin erottuva. Omaksi en tätä palettia kuitenkaan tarvitse, sillä värikkäitä sävyjä löytyy jo omasta takaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en talvella osaisi käyttää luomilla yhtä kirkkaita värejä kuin nämä, mutta esim. vihertävät ja violetit sävyt toimii mun mielestä talvellakin hyvin :) Mä en tiedä mikä juttu mulla on nyt tänä keväänä tullut vihertäviin luomivärisävyihin. Jotenkin ne vetää puoleensa taas pitkästä aikaa.

      Ja värilliset rajaukset on kyllä helppo ja nopea tapa tehostaa katsetta. Itse käytän usein juuri vihertäviä rajauskyniä. Tämä kesä on kyllä ollut mulle värillisten rajausten aikaa. Ja niitä aion käyttää myös syksyllä! En ehkä ihan kirkkaimpia, mutta vihertävät rajaukset sopii täydellisesti syksyynkin :) Samoin harmaat!

      Poista
  4. Minä olen jo ilmeisesti liian iäkäs väri-ilotteluun joskin olen ollut nuden ystävä lähes aina. Kevyt violetti menee, mutta turkoosi tai punainen ja vihreä, ei koskaan. IsaDoran meikit ovat kyllä hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi voi väri-ilotella myös vaikka pirteän sävyisellä huulipunalla tai raikkaalla poskipunalla, jos nämä luomivärisävyt tuntuvat liian radikaaleilta :) Tummemmat violetin ja lilan sävyt sopivat kyllä hyvin myös aikuisen naisen meikkiin. IsaDoran meikit on kyllä markettikosmetiikaksi yllättävän laadukkaita.

      Poista
  5. Nuo kynät ovat mielettömän hyvät, jopa tämä joka inhoaa kasariaikaa ja omia sinisiä kajaleja niiltä ajoilta tykkäsi noista. Tuota luomiväripalettia himoitsin ja himoitsen, vaikka luulen että värejä ei tulisi näin vanhalla käytettyä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kynät on todella hyviä! Mulla menivät jopa luomiväripaletin edelle ;) Etenkin tuo violetti on ollut paljon käytössä. Tuo värikäs paletti vaatii kyllä kesäfiiliksen, kun sitä käyttää. Mulla ei kovin montaa näin värikästä palettia ole, joten tämä oli kivan erilainen :)

      Poista
  6. Paletin sävyt hieman räikeitä makuuni (ikäiselleni?), mutta nuo kynät kiinnostavat. Ja tietekin kesällä ohjelmassani ovat säpäkät huulipunavärit! Viime aikoina pinkit, oranssit ja fuksiat ovat olleet mieluisia. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värilliset rajauskynät ovat kyllä helppoja maltillisempiin väri-ilotteluihin, jos haluaa kokeilla jotain uutta ja eloisampaa silmämeikissä. Ja nuo IsaDoran kynät ovat todella pysyviä!

      Poista
  7. Mä ihastuin heti tuohon palettiin ja nuo kajal kynät voisivat myös muuttaa luokseni. <3 Oikein kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva kesäpaletti ja sävyjen koostumuskin on onneksi kohdillaan! Tuo violetti rajauskynä jää muuten mulla vakkarikäyttöön, vaikka väripaletti lähteekin syksymmällä talviunille ;)

      Poista
  8. Aivan ihana tämä paletti, mitkä värit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä värisuora antaa kyllä monia mukavia mahdollisuuksia kesämeikkiin! :) Piristää harmaampiakin kesäpäiviä ;)

      Poista
  9. Hih, kuinkas sattuikaan - ostin tuon paletin juuri tänään. :) Herkkuja sävyjä, josko sitä viimeinkin tulisi itsekin astuttua pois maanläheisen silmämeikin turvatantereelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa täydellinen ajoitus! :) Säätäkin on vihdoin lupailtu vähän kesäisemmäksi, joten tätä ehtii hyödyntää vielä monet kerrat ;)

      Poista
  10. Lavenderi löytyy täältä ja on ollut kovassa käytössä. Oli ihan pakko ostaa se kun se eteen sattu tupsahtamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laventeli rajauskynä on näistä mun suosikki! Käytössä oli taas eilenkin :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!