Helmikuu pyörähtää blogin puolella vauhtiin vartalon kiinteytysosiolla. Viime vuoden tapaan tässä osiossa tulevat vilahtamaan erilaiset vartalon kiinteyttämiseen soveltuvat tuotteet, joita itse testailen jatkuvasti. Muhkuroista ei tietenkään pääse eroon pelkän voiteen voimin, mutta jos onnistuu lisäksi mahduttamaan elämäänsä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan, on muhkuroillakin mahdollisuutensa madaltua. Selluliittivoiteet toimivat joka tapauksessa erinomaisina ihon napakoittajina ja tuovat myös mielenkohotusta selluliitin kanssa kamppailevalle.


Olen käyttänyt selluliittivoiteita tunnollisesti jo useita vuosia. Tuolle ajalle mahtuu monta kymmentä silotusta ja kiinteytystä lupaavaa tuubia, myös useita pettymyksiä. Suurin osa selluliittivoiteista on jäänyt minulla kertakokeiluksi, mutta muutama tuote on onnistunut jättämään positiivisen jäljen itsestään. Esimerkiksi Biothermin selluliittivoiteita olen kokeillut monia, eikä sijoitus sarjan selluliittituubiin ole koskaan ollut turha. Ehdoton ykkösvoide on kuitenkin viime vuoden lopulla käsiin saamani Dr. Ecksteinin Lotion Anticellulite (postaus täällä), joka nosti rimani selluliittivoiteiden osalta aika lailla taivaisiin. Jos joutuisin valitsemaan vartalolleni loppuelämäksi vain yhden selluliittivoiteen, valintani kohdistuisi epäröimättä Dr. Ecksteinin Lotion Anticelluliteen. Jos jotain kokeilette, niin antakaapas tälle tohtorille mahdollisuus, naiset! Voide saa olon tuntumaan kertaheitolla solakammalta ja timmimmältä.

Tälläkin kertaa testituotteet ovat saksalaiselta hoitolasarjalta, nimittäin Phyrikseltä. Tutustuin sarjaan ensi kertaa viime vuoden lokakuussa, kun testissäni oli uutuus A-vitamiini-voide, Retinol Balm (postaus täällä). Voiteen madallettua pari hentoista juonnettani, kiinnostukseni sarjaan oli herätetty. Myöhemmin testiin pääsikin tämä Body Sensation -tehokaksikko, joka lupaa yhteispelillä sileämmän siluetin. 


Body Sensation Designer on aktivoiva, muotoileva ja kosteuttava vartalon iholle kehitetty seerumi. Ylellinen, läpinäkyvä lasipullo paljastaa turkoosinvärisen seerumin, jota levitetään vartalon ongelma-alueille aamuin illoin. Seerumi taistelee selluliittia vastaan muun muassa inkiväärin ja Celluline-kasviuutteen voimin, jotka aktivoivat ihon lymfa- ja mikroverenkiertoa kirkastaen ja tasoittaen epätasaista ihoa. Hyaluronihappo pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näppärän 50ml kokonsa ansiosta Body Sensation Designer kulkee helposti mukana myös matkoilla tai vaikka salikassissa. 

Seerumin tuoksu on miellyttävän merellinen. Tipat imeytyvät ihoon välittömästi ja napakoittavat ihoa hetkessä. Vaikka ihoni jääkin sileäksi, vaatii se seerumin jälkeen vielä annoksen lisäkosteutusta. Onneksi testissä on myös Body Sensation Concentrate, joka on toisena pelipaikalla valmiina viimeistelemään selluliittiseerumin aloittaman työn. 


Body Sensation Concentrate on pakattu kätevään pumppupulloon. Se lupaa kiinteyttää, hoikentaa, muotoilla ja kosteuttaa vartalon ihoa. Voide sisältää runsaasti yrtti-, kasvi- ja leväuutteita, jotka tasoittavat vartalon ongelmakohtia. Kasviuutteista koostuva Triple Slimming Complex -yhdiste antaa iholle napakkuutta ja kiinteytystä sekä muotoilee ihon tukikudoksia. Body Sensation Designerin tapaan myös vartalovoide sisältää hyaluronihappoa, joka pitää ihon kosteustasapainosta huolen. 


Vaikka seerumipullo onkin minusta ylellisemmän näköinen, Body Sensation Concentrate on sisällöltään enemmän mieleeni. Se on koostumukseltaan kosteuttavampi ja jättää iholle liukuvan sileän pinnan, jota on vaikea vastustaa (voide sisältää silikonia). Raikas tuoksu tuo lisäksi vartalonhoitorutiineihin lisäpiristystä. Siitäkin huolimatta, että selluliittia ei vielä selätetty, sileämmän tuntuisen siluetin näillä lupauksien mukaisesti kyllä saavuttaa. Varsinkin vartalovoiteella, johon tykästyin kovasti!

Phyriksen Body Sensation Designer -vartaloseerumi on saatavilla 50ml koossa 29 euron suositushintaan. Body Sensation Concentrate -vartalovoide 200ml pumppupullossa kustantaa 42 euroa. Tuotteet on saatavilla Phyris-kosmetologeilta. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa maahantuojan sivuilta. Kaikkiin vartalon kiinteytysosiossa esillä olleisiin tuotteisiin voit tutustua blogissa täällä.

Terre-arvonnan voittaja: Paljon onnea, Teija Hämäläinen! Terren karamellinen kuorinta on sinun! Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille kommenteista. Arvonta-yllätyksiä on luvassa taas lähiaikoina.  Arvonta suoritettiin random.org -sivustoa apuna käyttäen.

Käytättekö te kiinteyttäviä vartalovoiteita?




*Tuotteet saatu blogia varten testiin.

10 kommenttia:

  1. Vartaloseerumi kuulostaa idealta jotenkin todella ihanalta. Älä kysy miksi, musta se on vaan niin. Mitään tuon kaltaista en ole itse koskaan kokeillut. Phyris on kyllä muutenkin sellainen hemmoteleva sarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo seerumi tuo mulle mieleen turkoosinsinisen meren jossain ihanassa lomakohteessa :) Mun on kyllä pakko myöntää, etten tiedä jaksaisinko hoitaa vartaloni ihoa yhtä tunnollisesti kuin nyt, jos voiteiden alle pitäisi vielä alkaa laittamaan seerumia joka ilta :D Huomasin nytkin skippaavani tuon seerumin monena iltana, kun koko vartalon rasvaamiseen kuluu jo oma aikansa. Kasvoseerumeista en kuitenkaan voisi kuvitellakaan luopuvani! ;)

      Poista
  2. Tämä oli erittäin kiva ja mielenkiintoinen postaus. Itselläni on juuri eräs kiinteyttävä voide testauksen alla. Kokeilen nyt tällaisia selluliittivoiteita siis ensimmäistä kertaa. Mielenkiinnolla odotan, syntyykö tuloksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! :) En yleensä odota selluliittivoiteilta mitään taikatemppuja, mutta kyllä useimmilla saa silti iholle (edes hetkellistä) napakkuutta ja sitä mielenkohotusta, tottakai :D Phyriksen vartalovoide jätti myös ihon ihanan siloiseksi.

      Poista
  3. Nämähän kuulostavat mielenkiintoisilta tuotteilta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartaloseerumi oli kyllä mullekin ihan uutta! ;) Käyköhän seerumeille samalla lailla kuin BB- ja CC-voiteille, että ne alkaa levitä jokaiseen tuotteeseen?! Kohta meillä on huuliseerumeita, käsiseerumeita, jalkaseerumeita... Haha!

      Poista
  4. Jestas miten kauniita nuo pullot ovat! Heti tulee fiilis, näitä haluan ja himoitsen. Tykkään kumpaisestakin pullosta, mutta minuun vetoaa lasipullot joista näkyy juurikin kauniin värinen neste sisältä. Selluvoiteihin en usko, tai omat röpelöni ovat varmasti jo menetettyjä, mutta uskon kyllä että tekee ihosta joustavamman ja vähemmän alttiin sellulle. Mutta kyllä on himoittavan kaunis sarja, oih ja voih. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo seerumipullo on kyllä kaunis! Jonnalle yllä jo kommentoikin, että se tuo mieleen turkoosinsinisen meren jossain kaukaisessa lomakohteessa :) Tuoksukin on ihanan raikas.

      Poista
  5. Kiva kun jo alussa mainitsi liikunnan ja ruokavalion tärkeyden, sillä yhä edelleen voi olla ihmisiä jotka laskevat pelkän tuotteen (tai kiinteytyshoidon) voimaan. Eikä mikään tuote yksin toimi, jos vaan suklaata syö :) Haluisin ihan hirveästi kokeilla tuota Phyristä, täytyy säästää rahaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, suklaan ja selluliittivoiteen yhdistelmä harvemmin tehoaa ;) Mutta en silti pystyisi suklaasta kokonaan luopumaan. Herkkupäivätkin on sallittuja :D Välillä niitä tarvitsee useammin, haha. Kannattaa tutustua Phyrikseen, sarjalta löytyy kyllä monia mielenkiintoisia tuotteita! Tuota Vartalovoidetta ainakin ostan uuden pullon, tykkäsin siitä erityisesti :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!