Huulirasva-addiktioni on blogiani pidempään seuranneille jo tuttu juttu. Jos joku ei vielä tiennyt, olen niin koukussa huulirasvaan, että jos minut tipautettaisiin autiolle saarelle, se olisi melkein ensimmäisenä vaatimuslistallani. En lähde minnekään ilman huulirasvaa. Vähintään yksi voidepuikko on aina matkassani. Minun ei kuitenkaan tarvitse joka kerta ulos lähtiessäni pakata sellaista erikseen mukaan, sillä huulirasva löytyy jo lähes jokaisen takkini taskusta. Sen lisäksi niitä makoilee useampi puikko työpöydälläni, pari kappaletta tyynyn alla ja tietenkin kylpyhuoneessa on oma kiintiönsä. Laukun pohjalla majailee myös muutama. Elän siis riippuvuuteni kanssa varsin soljuvaa arkea, vaikka osa puikoista katoaakin silloin tällöin sängyn alle tai auton penkkien väliin. Jostain lähettyviltä löytyy kuitenkin aina toinen puikko pelastamaan tilanteen, jossa tarvitsen epätoivoisesti huulirasvaa.


Pyrin pitämään vähintään pari täysin meikitöntä päivää kuukaudessa, jolloin annan ihoni hengittää. Noina "kotipäivinä" minulle riittää, että huulet ovat pehmeät ja kosteutetut. Siitä en tingi milloinkaan. Yhtä lailla kun en osaa olla ilman huulirasvaa, en myös osaa olla kotona farkut jalassa. Vaihdan mukaviin vaatteisiin ensimmäisenä, kun astun ovesta sisälle. Samalla sujautan pehmeät sukat jalkoihin. Pehmeät pörrösukat kuuluvat muuten joka vuosi joululahjalistaani. Tähän saakka pukki on kuunnellut toiveitani. Kosmetiikkaa en saa lahjaksi, sillä joulupukki on viestittänyt mieheni kautta, että minulla on jo sitä ihan tarpeeksi. Mutta kun -selitykset eivät auta, vaikka yritänkin kertoa, että kosmetiikka pitää minut iloisena piiiitkään. Onhan sitä aina kivaa saada jotain uutta. Kyllähän te tiedätte?


Uusista puheen ollen, bongasin I Love Me -messuilla NAFHAn ja Zuiin pisteellä mielenkiintoisia huulipuikkoja, joihin silmäni osuivat välittömästi. Hurraw! -huulirasvat ovat luonnonkosmetiikkaa ja tuntuvat aivan käsittämättömän ihanilta huulilta. Nämä kolme ovat olleet suosikkihuulirasvojani heti niiden kotiutumisen jälkeen ja suunnittelen jo perheenlisäystä Hurraw!-kolmikkooni. Näihin puikkoihin ei voi olla ihastumatta! Onhan sitä kaikenlaisia huulipuikkoja tullut testailtua (esimerkiksi täällä), mutta kyllä nämä viilettävät monien huulirasvojen edelle. 


Messuilta mukaani lähtivät maahantuojalta testiin saamani minttu-kookos-sitruunaruoho Pitta Lip Balm, tangeriini-kamomilla Sun Balm sekä lakritsinen Licorice Lip Balm. Kaikki huulipuikot sisältävät huulia helliviä ja hoitavia kasviöljyjä, kuten esimerkiksi kookosöljyä, manteliöljyä, seesamiöljyä ja jojobaöljyä. Hurraw!-huulivoiteet eivät sisällä mitään synteettistä ja ne täyttävät reilun kaupan kriteerit. Jokainen puikko on puhdasta luonnonkosmetiikkaa ja raaka-aineet ovat kylmäpuristettuja, luomua ja vegaanisia.


Vihreäpuikkoinen Pitta Lip Balm on raikas sitruunainen puikko, jonka minttu viilentää huulia ihanasti. Sun Balmissa ihastuin sen makeuteen. Puikossa on aurinkosuojakerroin 15. Lakuhuulipuikkoon haksahtamista minun ei tarvitse varmaankaan selitellä, varsinkaan sen jälkeen kun kerroin omineeni mieheni lakusuihkugeelin (tunnustus täällä). Kaikki puikot tuntuvat huulilla äärimmäisen kosteuttavilta ja pitävät huulet pehmeinä pitkään. Hurraa-huutoja etenkin siitä, että maut ovat täysin luonnollisia! Ja niitä on jopa 22 erilaista. Näitä tulee hankittua satavarmasti lisää. Hintaa Hurraw!-huulivoiteilla on 4,90 euroa ja valikoimaa pääsee tutkailemaan esimerkiksi pretty.fi-verkkokaupassa. Puikot ovat ilmestyneet myös Biodellyyn. Valikoimaan voi tutustua myös maahantuojan sivuilla.

Käytättekö te huulirasvaa säännöllisesti vai ainoastaan kun huulet kuivuvat? Kuka muu hurraa näiden puolesta?



*Huulivoiteet saatu blogia varten testiin.

11 kommenttia:

  1. Tilasin omani iHerbistä, enkä malta odottaa että pääsen näitä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on niin ihania! Mä aion myös ehdottomasti hankkia näitä puikkoja lisää. Eihän nuo kolme riitä mihinkään ;)

      Poista
  2. Mä just toisten bloggaajien innostamana sorruin tilaamaan näitä kolme itselleni iHerbistä. Vähän jänskätän löytyykö voittaja Now Foodsin Peppermintille, joka vaan on yksinkertaisesti paras huulirasva maailmassa. :p Mä laitan huulirasvaa vain iltaisin, jos huulet tuntuu kuivilta (talvella usein tuntuvat), sillä öisin vaikuttaa huulilla ja aamulla huulet on niin pehmoiset, eikä tarvitse elää koko päivää koukussa. :p Teini-ikäisenä olin ihan huulirasva-addikti, mutta vieroitin myöhemmin itseni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä haluanko edes vieroittaa itseäni tästä riippuvuudesta :D Toistaiseksi olen pärjännyt ihan hyvin, mutta voihan se olla, että 10 vuoden päästä tilanne on toinen. Silloin alan kuitenkin olemaan jo lähemmäs 40-vuotias... Mutta ei kai ne riippuvuudet ikää katso ;D Tää addiktio saattaa hyvinkin seurata mukana läpi elämän, haha. Nämä Hurraw! -puikot on kyllä aivan älyttömän hyviä huulirasvoja. Luonnollisuus on suuri plussa. Vielä kun löytäisin noiden joukosta sellaisen puikon, joka antaa vähän sävyä huulille, niin olisi täydellistä :)

      Poista
  3. Jestas nää on ihania huulivoiteita! Messuilta ostin limen ja voisin syödä sen. :)

    VastaaPoista
  4. Ei mä en kestä, pakko saada näitä testata ;D krhm.. Vaikka taidan omistaa jo yli 25kpl huulirasvoja? Oh God..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän sä oot aika samanlainen hamstraaja kuin mä :D Mullakin makoilee huulirasvoja melkein joka paikassa! Voiko niitä edes olla liikaa? ;) Pääsee helpommalla, kun on joka nurkassa valmiina oma puikko, niin ei tarvi etsiä kun tulee tarve! Haha.

      Poista
  5. No vissiin ;D niin, no eipä kai? Hah! Mulla niitä on vaan laukussa ja meikkipöydän laatikossa, apua.. Pitäis levittäytyä.

    VastaaPoista
  6. Musta tuntuu siltä, että mun täytyy tuo lakritsiversio vielä käydä hakemassa itselleni! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakupuikko on ihan must! ;) Mulle tuli hinku hankkia sitruuna ja suklaa, joihin törmäsin eilen sun blogissa :D Tosin helpommalla varmaan pääsee kun hankkii kaikki maut, niin ei iske valinnanvaikeus, haha.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!