Kun iho alkaa kaivata tehokkaampaa kosteutusta syys-talviaikaan, otan kaikki keinot käyttöön taistellakseni pintakuivuutta ja sen korostamia juonteita vastaan. Vaihdan kosteusvoiteen täyteläisempään versioon ja työnnän kevyemmät voiteet syrjään odottamaan ensi kevättä. Kaivan kosteuttavat naamiot kätköistään antaakseni iholle tehohoitoa, jotta se selviää vaativan vuodenajan haasteista. Talvi ei ole iholle se helpoin vuodenaika, sillä kuiva sisäilma ja suuret lämpötilavaihtelut saavat usein ihon kärsimään kuivuudesta ja kireydestä, joka tuo pienimmätkin juonteet ja rypyt näkyvämmin esille. Ihon kosteustasapainon heitellessä tarvitaan todellisia kosteuspommeja iholle. Näistä yksi on Glamglow'n uutuus: Thirstymud


Glamglow on nauttinut suosiostaan Hollywood-tähtien keskuudessa jo jonkin aikaa. Suomeen rantauduttuaan Youthmud oli jo ehtinyt saavuttaa lähes kulttimaineen, sillä niin tähdet kuten Kristen Stewart, Jennifer Aniston, Beyoncé ja Natalie Portman olivat kertoneet salaiseksi aseekseen Youthmudin. Itse testasin sekä Youthmudia että Supermudia viime vuoden lopulla ja totesin, että naamioiden tehot ovat sitä mitä luvataan eikä kyse ole tyhjistä mainospuheista, vaikka aluksi vähän epäilinkin. Supermud osoittautui omaksi suosikseni, vaikka Youthmudia onkin hehkutettu enemmän (supermuta-postaukseni voit kurkata täältä). Silmänympäryksille tarkoittu Brightmud oli blogitestissäni kesällä, mutta tuolloin Talika vei vertailussani voiton. Brightmud ei onnistunut sykähdyttämään yhtä paljon kuin Youthmud ja Supermud, jotka ovat asettaneet Glamglow'n riman todella korkealle.


Nyt Glamglow on kuitenkin taas onnistunut kehittämään todella tehokkaan ja toimivan tuotteen, joka hyppää ehdottomasti Youthmudin ja Supermudin kanssa samalle korokkeelle. Kyseessä on Thirstymud, jota kuvaillaan janoisen ihon pelastukseksi. Rauhoittava, korjaava ja tehokosteuttava naamio lupaa iholle niin välitöntä, keskipitkään vaikuttavaa kuin pitkäkestoistakin kosteutusta. Raaka-aineina on muun muassa tehokas yhdistelmä hyaluroni-, sitruuna- ja linolihappoja, jotka vangitsevat kosteuden ihoon pitkäksi aikaa ja tekevät ihosta superkosteutetun. Välitöntä kosteutusta ja silotusta iholle antavat appelsiinikukan hunajan, kookospähkinän uutteen ja inkiväärijuuren yhdistelmä kera C- ja E-vitamiinien, jotka tankkaavat ihoon välittömästi energiaa. HydraClay -yhdiste puolestaan pitää kosteuden syvällä ihossa mikrokokoisten savipallojen avulla. Iholle luvataan silkkistä pehmeyttä ja täyteläisyyttä, jolloin rypytkin luonnollisesti erottuvat vähemmän. Thirstymud sisältää myös Glamglow'n patentoitua tähtiainesosaa eli vihreän teen lehdistä koostuvaa Teaoxi -yhdistettä, joka saa ihon hehkumaan aivan uudella tapaa.

Naamio on pakattu vedensiniseen rasiaan, jonka sisältä paljastuu samansävyinen purkki hopeilla korostuksilla. Täyteläisen geelinaamion tuoksu muistuttaa minusta aivan toffeeta ja naamion värikin on osuvasti toffeen sävyinen. Thirstymudia ohjeistetaan levittämään tasainen kerros puhtaalle ja kuivalle iholle. Vaikutusajaksi suositellaan 10-20 minuuttia, jonka lopuksi ylimääräisen naamion voi pyyhkiä pois paperilla ja lopun voi hieroa ihoon vaikuttamaan pidemmäksi aikaa. Naamion voi myös tuttuun tapaan pestä vedellä. Jos havittelee vieläkin tehokkaampaa hoitoa, voi Thirstymudin levittää iholle yöksi tai vaikka lennon ajaksi. Tällöin ohut kerros riittää.


Thirstymud uppoaa ihooni hiljalleen ja sen sävy tummenee vaikutusajan myötä. Viilentävä aalto pyyhkäisee kasvot tasaiseen tahtiin. Jos joku kauneudenhoitotuote selkiyttää ajatuksia ja virkistää, on se tämä! Naamion viilentävä vaikutus on niin voimakas, että vaikka takana olisi kuinka stressaava ja uuvuttava päivä, Thirstymud kasvoillaan ei olo voi olla muuta kuin rentoutunut. Olen välillä aloittanut aamunikin Thirstymudilla: se herättää tehokkaammin kuin virkistävin kasvovesi (vaikka kasvoveden käytöstä en laistakaan). 

Pesuvaiheessa naamiokerros huuhtoutuu iholta yks kaks, joten tämän kanssa ei taatusti hukkaa turhaa aikaa. Joitain naamioita joutuu hinkkaamaan iholta useamman minuutin ja se on välillä aikamoisen turhauttavaa. Naamion poispesun jälkeen kasvoiltani välittyvät luonnollinen hehku ja kuulaus, joilla ihoni viestittää voivansa paremmin kuin hyvin. Kun iho kaipaa tehokosteutusta, tähän purkkiin voi taatusti luottaa. Thirstymud, sinua tarvitaan täällä jatkossakin. 


Kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille soveltuva Thirstymud on saatavilla 50ml koossa Stockmannilta, Stockmann Beauty -myymälöistä, suurimmilta Sokoksilta sekä Kicks-myymälöistä  49,90 euron suositushintaan. Glamglow'n tuotteita saa lisäksi Viking Linen laivoilta. Kaikkiin Glamglow-naamioihin voi tutustua myös maahantuojan sivuilla.


Nappasiko naamio kiinnostuksesi ja haluaisit purkillisen tehohoitoa ihollesi?


Kommentoi ja kerro, muutatko sinä ihonhoitorutiinejasi syys-talviaikaan. Voit myös kertoa miksi ihosi kaipaisi Thirstymudia juuri nyt. Yksi onnekas lukija voittaa itselleen Glamglow'n uutuusnaamion, Thirstymudin, joka on omassa naamiomaailmassani ehdolla vuoden parhaimmaksi kosteusnaamioksi! 

Mainitsethan kommentissasi sähköpostiosoitteesi lisäksi mitä kautta seuraat blogiani, sillä bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta seuraavat saavat 2 arpaa. Mikäli jaat tämän jutun facebookissa tai vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi, saat huikeat 3 arpaa. Ilmoitathan tästä kommentissasi! Uudet lukijat ovat tervetulleita seuraamaan kauneusseikkailuitani, mutta toki toivon, että jäät lukijaksi myös arvonnan päätyttyä. Aikaa osallistua on torstaihin 6.11.2014 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!







*Naamio saatu ja arvonnan sponsoroi maahantuoja.

38 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tuote! Kamppailen yhtäkkiä kuivaksi (varmaan syöpälääkkeiden takia) muuttuneen ihoni kanssa, joka oli ennen paksu ja rasvoittuva, nyt ohut ja kuiva. Muutos on niin raju, etten nyt oikein tiedä, kuinka ihoani pitäisi parhaiten hoitaa. Omassa blogissani olen tätä valitellutkin... Talvi tulossa ja kylmät kuivat ilmat kuivattavat nahkaa entisestään.

    Luen bloggerin kautta ja s-posti on dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  2. Vaihdan ilman kylmetessä voiteen ja kasvoveden kosteuttavampiin. Tänä vuonna olen vissiin siirtynyt liian hitaasti, koska naama suoraan sanottuna rapisee irti :/ Tällaista tehonaamiota todellakin kaipaisi.

    Seuraan bloggerin kautta ja bloggerista poiketen minut saa kiinni s-postilla osoitteeseen supernatural-93 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  3. En juurikaan muuta, rasva eli voide on kyllä tymäkämpää ja käytän suojaavia voiteita, kun menen pakkasella ulos.

    Thirstymud olisi varmastikin kuivan narskuvan talvi-ihoni pelastus. <3

    Ilolla arvonnassa mukana :)

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Aina ilmojen kylmetessä kasvojen iho alkaa kiristää ja tehokkaampi voide on otettava käyttöön.
    Mielelläni tätä testaisin!
    Bloggerin kautta lukijana, kahdella arvalla mukana.
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Ilmojen jäähtyessä vaihdan kosteuttavampaan ja paksumpaan kasvovoiteeseen. Käytän sellaista kyllä useimmiten muutoinkin. Ihoni on kovin herkkä ja pintakuiva, joten tälläinen tehokosteuttaja tulisi kyllä tarpeeseen! Seuraan blogiasi bloggerin kautta, jaoin arvonnan myös fb:ssä. Mukana siis kolmella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  6. Hmm, enpä juuri kyllä muuta rutiinejani kummoisemmiksi talvella, mitä nyt varmaan käytän paksumpia voiteita (: Jos olisi enemmän varaa, ostaisin varmaan myös jonkun seerumin lisäkostuttajaksi. Youthmud tulisi kyllä tosi tarpeeseen, sillä iho on viimeaikaisten allergisten reaktioiden takia kovilla ja varsinkin nenu on tooodella pintakuiva ):

    Seuraan Bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com (:

    VastaaPoista
  7. En juurikaan muuta ihonhoitotottumuksia talveksi. Välillä käytän täyteläisempää voidetta tai öljyä, ja kuorin useammin, koska iho selkeästi kaipaa kirkastusta. Kahdella arvalla mukana. :)
    pikkubambinblogi@gmail.com

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Koska ihoni on pintakuiva varsinkin juuri ilmojen kylmetessä niin kasvoja tulee rasvattua enemmän.. joskin kaipaisinkin juuri jotain tälläistä tehokkaammin kosteuttavaa naamiota yms kun tuntuu ettei noilla nykyisillä voiteilla saa tätä naamaa tarpeeksi kosteutettua :p. Tuota supermudia tai youthmudiakin on pitänyt jo testata siitä asti kun niistä kirjoitit, mutta enhän minä nyt ole muistanut joten kiitos muistutuksesta :D!
    Blogiasi luen Bloglovinin kautta :)! so_pp_a@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin käy joskus niin, että luen blogeista jostain tuotteesta jo kolmatta kertaa ja silloin taas muistan, että tuotahan minun on pitänyt testata jo pitkään :D

      Poista
  9. Eipä tule muutettua oikein kasvojen hoitoa talviaikaan. Seerumia ja kasvorasvaa käytän kesät talvet Pintakuiva ihoni kyllä kaipaisi tuota naamiota kipeästi ;) Bloggerin kautta luen, joten kahdella arvalla mukana =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Tätä on kyllä joskus kokeiltava, vaikuttaa ihanalta! Syksyn tullen tulee otettua tehokkaampi kosteusvoide käyttöön ja välillä tulee tehtyä kosteuttavia naamioita.
    Seuraan bloglovinin kautta ja jaoin arvonnan FB:ssä, joten kolmella arvalla mukana :)
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihana arvonta. Tuoksuuko tää oikeasti toffeelle?!? :p

    Muutan paljonkin. Paksumpia voiteita, enemmän kosteuttavia naamioita ja tehotippoja, sekä jatkuva ravaaminen mist-varastolla. ;) Tällainen kosteuttavan puhdistava viilentävä naamio olisi omalle iholle nannaa, olen itse asiassa katsellut tätä monta kertaa jo sillä silmällä, että pitäisi ostaa, mutta olen malttanut mieleni.

    Seuraan blogiasi bloggerin kautta.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tämä ainakin tuoksuu ihan toffeelta :D Ei ehkä purkista suoraan tuoksuteltuna, mutta kasvoilla ihan selvästi ;) Olisi kyllä kiva kuulla jonkun toisenkin mielipide tuoksun suhteen, mutta mulle tämä on ikuisesti toffeentuoksuinen naamio, vaikka purkki sisältää kaikkea muuta kuin toffeeta :D Oon käyttänyt tätä niin innokkaasti, että testipurkista riittää enää yhteen kertaan, mutta uusi purkki on jo ostoslistalla.

      Poista
  12. Kuulostaa aivan ihanalta! :) Vaikka on vasta syksy, nyt jo oma ihoni suorastaan hilseisee kuivuuttaan ja etenkin nenänpielet ovat aivan rikki. Pakko siis on ollut ottaa käyttöön kaikki mahdolliset superkosteuttajat, tosin vielä apua ei ole löytynyt tehohoidosta huolimatta. :/

    Seuraan sekä bloggerin että bloglovinin kautta, bloglovinia tosin käytän aktiivisemmin. :)

    juillenblogi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  13. Öljyt a Avenen tehokosteuttava naamio auttavat seerumien ja voiteitten lisäksi. Kovasti nämä Glamglowt ovat kiinnostaneet, mutta vielä en ole purkkiin tarttunut.

    Seuraan sinua bloglovinin kautta:)
    virpikatriina@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Vaikuttaa kiinnostavalta :) Olen taistellut ihoni kanssa jo yli 15v. Minulla on hankala sekaiho, joka pukkaa epäpuhtauksia, mutta on samalla hyvin pintakuiva. Varsinkin viime vuosina pintakuivuus on pahentunut ja olenkin huomannut, että iho tarvitsee varsinkin kylmänä vuoden aikana paljon extrakosteutusta. Sopivien tuotteiden valinnassa saa vain olla tarkka, ettei vahingossa tuki ihoa...

    emmi.tolonen ( at ) netti.fi

    VastaaPoista
  15. kahdella arvalla mukana .seuraan bloggerin kautta.
    kosteuttavampiin tuotteisiin siirryn näin syksyllä,koska iho alkaa kuivumaan.
    huulirasvaa kuluu myös kiitettävästi.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  16. Ooo mikä ihana arvonta<3
    Osallistun ehdottomasti, ja kahdella arvalla sillä seurailen blogiasi bloggerin kautta :)

    omissa ihonhoito rutiineissa siirrytään aina näihin aikoihin talvikauteen vaihtamalla kasvovesi kosteuttavammaksi, samoin päivävoide. Yöllä käytän kesät talvet luomu-arganöljyä. Lisäksi talvella suuressa kulutuksessa on kosteuttavat naamiot (esim tämä thirstymud;>)

    VastaaPoista
  17. Upea tuote varmaan jokaiselle kosteutta kaipaavalle iholle.
    Bloglovinin kautta seuraan.
    Talvella en muuta ihonhoito rutiineja. Seerumit ja kosteusvoiteet pysyy samoina hyviksi todettuina.

    Kahdella arvalla mukana.
    honkanenpa@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Vaihdan kyllä ihovoiteet tuhdimpiin kylmien ilmojen paukahtaessa päälle! Mulla kuivuu etenkin suun ympäristö, liekö hammastahnalla sotkemisella syytä siihen. :P Kyllä ois käyttöä tälle ja hyvä tuoksu on aina plussaa. :)

    Kahdella arvalla mukana! Bloglovinin kautta seuraan, ainakin!

    kissaamma@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Rasvaan käsiäni, jalkojani ja muuta vartaloani kyllä koko vuoden ympäri, mutta syksyn ja talven tullen ihoni kaipaa lisää kosteutusta. Etenkin peukaloiden syrjät, kyynärpäät ja kantapäät kuivuvat tavallista enemmän. Rasvaan siis useammin ja käytän hyvin imeytyvää (mutta halpaa) kosteusvoidetta. Tästä esittelemästäsi tuotteesta en olekaan ennen kuullut, mutta se alkoi kiinnostaa kovasti.

    Kolmella arvalla mukaan! Liityin lukijaksi ja toivon jatkossakin löytäväni täältä uusia ihonhoitovinkkejä. myytillinen (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit lukijaksi, Niina! Ihonhoitovinkkejä piisaa varmasti jatkossakin ja postausideoita otan aina vastaan :)

      Poista
  20. Tämä on näistä mutiksista ensimmäinen, joka herättää mielenkiintoa. :)

    Talven lähestyessä alan lisäämään öljyjen käyttöä ihonhoidossa. Sellaisenaan tai seerumin/voiteen sekaan, niin kasvoille kuin vartalolle. Myös käsivoiteen käyttö kasvaa paljon, kun kesällä se on usein unohtunut.

    Seuraan bloglovinin kautta, mutta löydyn kyllä myös blogger-lukijoista. :) pieninutturapaa gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen talviaikaan käsivoiteiden suurkuluttaja. Kädet kuivuu sitä tahtia, että täytyy olla tuubeja joka puolella saatavilla :D

      Poista
  21. AP
    Ihoni on täysin eri iho kesä/talvikausina, joten monet ihonhoitotuotteet vaihtuvat kauden muuttuessa. Nyt olisi kosteuttavalle naamiolle käyttöä! Seuraan blogilistan kautta, kahdella arvalla mukana.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  22. Syksyn tullen jätän aamuisin kasvot pesemättä puhdistusaineella ja sen sijaan pyyhin vain kasvovedellä. Myös kosteuttavammat puhdistustuotteet ja voiteet tulee otettua ilmojen kylmettyä käyttöön.
    Minuaon kiinnostanut kokeilla näitä Glamglown jo hetken aikaa, kun niitä niin ulkomaisissa kuin kotimaisissakin blogeissa hehkutetaan. :)

    Luen blogiasi bloggerin kautta.
    nenniuu@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Oi, ihana kosteuspommi todellakin kelpaisi tähän vuodenaikaan! Lisää aina kylmän vuodenajan tullen naamioiden käyttöä kahteen kertaan viikossa ja vaihdan kosteusvoiteen kosteuttavampaan.

    Omien bookmarkien kautta seurailen :)

    VastaaPoista
  24. Wau, onpa tosi lupaavalta kuulostava tuote! :)
    Ehdottomasti huulirasvan kulutus kasvaa maksimaalisesti, ja myös esimerkiksi käsirasvaa joutuu käyttämään paljon enemmän kuivuvan ihon takia. Samoin kasvojen iho tarvitsee ihan eri lailla kostetutusta kuin kesällä.
    Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta seurailen.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Talven lähestyessä siirryn tuhdimpiin kosteusvoiteisiin, koska muuten heti huomaan kuivia kohtia iholla. Oikeastaan muuta en teekään :). Seuraan bloglovinin kautta nimimerkillä Kivipuuteri.

    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Syksyllä vaihdan ravitsevampaan kosteusvoiteeseen. Myös käsi- ja vartalovoidetta kuluu paljon enemmän kuin kesällä. Ihoni reagoi heti syksyyn ja on nyt ihan hilseilevän kuiva, tämä tehonaamio tulisi tarpeeseen! Luen bloggerin kautta, kahdella mukana.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Iho kuivuu ihan hurjasti, varsinkin kun tulee pakkasta. Toisiko tämä siihen avun?
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kuulostaa loistavalta tuotteelta. Kävin jo etsimässä Turun Sokoksesta tuotetta, mutta ei ollut.
    Tämä tuote tulisi tarpeeseen. pia.honka@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Oi, tähän on kyllä aivan pakko osallistua! Ja kyllä, ihonhoitorutiinini ehdottomasti elävät kausittain - syksyllä kuvaan astuu entistä kosteuttavamma tuotteet, eikä lisähehkukaan kasvoille ole pahitteeksi kaiken harmauden keskellä! :)

    secetwardrobe@windowslive.com

    VastaaPoista
  30. Tulevat pakkaset saavat ihoni kiristymään, joten tämä tulisi tarpeeseen!
    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  31. Mukana!
    Talvisin ihoni on todellakin janoinen. Ellei onni suosi niin täytynee oman kukkaron nyörejä availla, kuulostaa sen verran vakuuttavalta tuotteelta...
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  32. Jee ihanaa, tänään hain viikon San Francisco reissun jälkeen upean kasvonaamion postista. Postiosoitus tuli jo pian heti meidän viestittelyjen jälkeen, eli olet kyllä vikkelä. :) Olen aivan vaikuttunut naamiosta, heti kolahti jo upea pahvipakkaus, miten naamio aseteltu sisälle ja itse purkki on aivan ihana. Teen jonain päivänä omaan blogiin tuosta jutun ja laitan sitten linkin sinun blogiin, mistä ihanuuden voitin. Eli sydämelliset kiitokset vielä kerran, aivan megamahtava voitto. <3

    p.s.naamion tuoksukin ihana, tulee mieleen laskiaispulla ja sen sisällä oleva mantelimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että naamio tuli näin nopeasti perille! :) Maahantuonnissa oltiin nopeita ;) Laita ihmeessä tänne linkki, tulen sitten kurkkaamaan sun postauksen!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!