Minun on helppo menettää sydämeni seerumeille, silmänympärysvoiteille, ihonpuhdistustuotteille, vartalovoiteille ja -kuorinnoillekin. Meikkeihinkin saatan hurahtaa äkkipäätä, mutta deodorantit, silmämeikinpoistoaineet ja jalkavoiteet ovat harvinaisempia ihastuksia. Käytän jalkavoidetta joka ilta, mutta talvella se on lähinnä pakollisuus, jotta jalat eivät tunnu kuivilta koppuroilta. Tähän saakka rutiininomainen jalkojen voitelutoimenpide on nyt kuitenkin saanut uutta säihkettä ja silmäni tuikkimaan. Hyvästi pakkopulla-olo jalkavoidetta levitettäessä, sillä jalkojenhoitorutiinini ovat uudistuneet Polka-karkin tuoksuisesta jalkavoiteesta: Deep Steepin Candy & Mint Foot Creamista

Kuva: inspirationsbloggen.se

Deep Steep on luonnonmukainen sarja, jonka olen vastikään löytänyt. Sarja yhdistää tuotteissaan 100% luonnollisuuden ja arkipäivän luksuksen (oi, kyllä!). Deep Steep'in tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, petroleumia, sodium lauryl sulfaattia eivätkä muitakaan kyseenlaisia aineosia. Tuotteissa ei myöskään käytetä alkoholia. Deep Steep tarjoaa värikkään ja houkuttelevan valikoiman kylpy- ja vartalonhoitotuotteita, joita löytyy kuudesta erilaisesta tuoksumaailmasta: on mandariinia & melonia, passionhedelmää & guavaa, ruokosokeria & vaniljaa sekä muita tuoksuihanuuksia, näin joitain mainitakseni. Purkit ovat raikasta luksusta ja värimaailma tuo mieleen karkkimeren, jossa haluaisi sukellella loputtomiin.

deepsteeptuotteet1_02
Kuva: Deep Steep 

Deep Steep'in juuret juontavat vuoteen 2002, jolloin kaksi ympäristötietoista yrittäjää perusti sarjan 25 vuoden tutkimustyön jälkeen. Tuotteet valmistetaan oikeudenmukaisesti, ilman eläinkokeita ja ympäristöä kunnioittaen USA:ssa. Pääraaka-aineina tuotteissa käytetään muun muassa luonnonmukaista aloe veraa ja erilaisia luomuöljyjä. Vaikka Deep Steep henkii ylellisyyttä ja luksusta, purkit eivät onneksi ole hinnalla pilattuja. Näistä herkullisista tuoksuyhdistelmistä ja puhtaista tuotteista voi nauttia jokainen. Varoituksen sana tosin siltä osin, että itse kokeiltuani yhtä tuotetta haluan ostaa kaikki tuotteet...

Sarjaa maahantuo OrganicYou, jonka päätuotteena ovat luonnolliset kosmetiikka- ja terveystuotteet. Verkkokaupan valikoimasta löytyvät jopa luonnonmukaiset kuukautissuojat ja luonnonmukaiset liukuvoiteet sekä Dr. Bronner's Magic -hygieniatuotteet, jota useat julkkikset, kuten Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock ja Lady Gaga hehkuttavat. 


Deep Steep Candy & Mint jalkavoide 177ml
Kuva: Deep Steep


Maahantuonnilta blogia varten kokeiluun saamani Candy & Mint jalkavoide on uusi suosikkini ja lukeutuu ehdottomasti kosmetiikkamaailmani kultakimpaleisiin vuodelta 2013. En olisi koskaan voinut uskoa, että jalkavoide voi olla näin koukuttava. Tuoksulla on epäilemättä iso osa ihastuksessani, mutta vaikka polkkakarkki ja piparminttu ovatkin hullaannuttava yhdistelmä, voide myös kosteuttaa jalkoja tehokkaasti ja tekee niistä pehmeät. Ja eikös se ole jalkavoiteen tärkein tehtävä?

Candy & Mint jalkavoide sisältää piparminttuöljyä, rosmariinia, teepuuta, eukalyptusta ja vaniljaa, jotka elvyttävät ja ovat antiseptisiä. Piparminttu-uutteella on viilentävä, väsyneitä lihaksia rauhoittava ja verenkiertoa edistävä vaikutus. Jalkavoiteen sisältämä sheavoi ja kasviuutteet hoitavat jalkojen kosteuttamisen ja pehmentämisen. Candy & Mint jalkavoide tarjoilee energiaa jaloille ja virkistystä mielelle! 

Candy & Mint jalkavoidetta tilattua OrganicYou:n verkkokaupasta 177ml riittoisassa koossa 14,90 euron hintaan. 

Onko teillä Deep Steep -kokemuksia jaettavana? Ketä tämä karkkivoide houkuttelee? 






*Jalkavoide saatu testiin blogia varten.

4 kommenttia:

  1. Minua houkuttelee ainakin :) Inhoan jalkojen rasvausta ja kantapäät on sitten aina aivan kauheassa kunnossa, niin ehkä tarpeeksi ihanalla voiteella tulis rasvailtuakin jalkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä jos mikä on ihana :) Olisipa kaikki jalkavoiteet näin ihania. Tuli oikein sellainen into, että pitäisikö alkaa testailemaan jalkavoiteitakin enemmän!

      Poista
  2. Oi, miten ihanaan pakkaukseen pakattu tuo jalkavoide! :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!